“Olen päässyt viemään eteenpäin palvelumuotoilun oppeja”

Heidi Nurmi
Aito välittäjä -vertaistukihenkilö, Helsinki

“Kuulin LOV ME -hankkeesta työskennellessäni Kukunorin Mental Beauty Records -hankkeessa. Käyttäjälähtöinen kokeileva kehittäminen kuulosti mahtavalta ja osallistuin innoissani ensimmäiseen ideapajaan! Pohdimme yhdessä, mistä olisi ollut apua oman toipumisemme matkalla ja äänestimme siitä, mitä kokeiluja lähdemme edistämään.

Pääsin mukaan edistämään kahta ideaa: harrastuskokeiluja ja Aito välittäjä -vertaistukihenkilötoimintaa. Pääsin myös mukaan mallintamaan kokemusasiantuntijoille suunnattuja palvelumuotoilukoulutuksia sekä tietysti osallistumaan niihin.

Hankkeessa olen saanut todella mukavia kokemuksia ja olen kehittynyt ammatillisesti. Aito välittäjä -vertaistukihenkilötoiminta on sittemmin vakiintunut Helsingin psykiatrian poliklinikoille kaupungin omaksi toiminnaksi, ja meitä on jo kymmenen Aitoa Välittäjää. 

Palvelumuotoilun oppeja olen päässyt viemään eteenpäin kouluttaessani uusia kokemusasiantuntijoita KAP Vantaa -hankkeessa. Suurkiitos Pasille ja Katriinalle arvostavasta ja kannustavasta yhteistyöstä!”

Kuva: Magnus Scharmanoff

Advertisement